Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Vakantiehuis te koop

Volledig aanbod vakantiewoningen te koop

Het is populair om een vakantiehuis te kopen. Je eigen droomhuis aan zee of in een bosrijke omgeving. Dat appartement in Spanje of dat chalet in Oostenrijk. Overweeg je een vakantiehuis te kopen dan is het belangrijk om een aantal zaken goed op een rij te zetten. Zo is het natuurlijk eerst zaak te besluiten waar je een vakantiehuis zou willen kopen. Kies je voor een vakantiehuis dichtbij? Misschien in Zeeland of op de Veluwe, of kies je er voor om een vakantiewoning in het buitenland te kopen. Daarnaast is natuurlijk het woningtype een belangrijke beslissing. Dit alles zal natuurlijk ook afhangen van het budget dat je beschikbaar hebt voor de woning. 

Met welk doel koop je een vakantiehuis?

Een vakantiehuis kun je natuurlijk kopen alleen voor eigen gebruik. Een huis of appartement dat je alleen gebruikt voor eigen vakanties of weekendjes weg. Of je koopt misschien wel een vakantiehuis in Spanje of Portugal om daar lekker de koude maanden door te brengen. Toch besluiten steeds meer mensen een vakantiehuis te kopen voor het rendement. Door de woning actief te huur aan te bieden hebben zij zo de mogelijkheid om een mooi rendement te realiseren. Uiteraard kun je er zelf ook gebruik van blijven maken, maar voor een optimaal rendement verhuur je dan de woning in het hoofdseizoen. 

vakantiehuis te koop? Bekijk het volledige aanbod vakantiehuizen

Laat je informeren als je een vakantiehuis koopt

Heb je besloten om een vakantiehuis te kopen laat je dan goed informeren. Een vakantiehuis kopen is een grote aankoop waar fiscaal en juridisch vraagstukken om de hoek komen. Zeker wanneer je een vakantiehuis te koop hebt gezien in het buitenland is het zaak je te laten informeren over lokale regels.


Hieronder alvast een greep van vakantiehuizen te koop op onze website. Veel succes met de zoektocht naar een vakantiehuis!


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden