Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Handleiding - Adverteren

Een handleiding voor het online plaatsen van woningen online

Hoe werkt het

STAP 1: ACCOUNT AANMAKEN

1. Ga naar onze website en klik rechtsboven ‘Vakantiewoning verkopen’.

2. Voor meer informatie klik hier.

3. Aanmelden

4. Voer je persoonlijke- en bedrijfsgegevens in en klik vervolgens op volgende en volg de stappen.

5. Let op! Wij factureren vanuit Nederland, dus het verleggen van BTW is alleen mogelijk voor Europese bedrijven buiten Nederland. Indien er een geldig BTW nummer is ingevuld bij de factuurgegevens in het profiel kunnen wij de BTW verleggen. Controleer hier je BTW nummer. 

6. Je ontvangt een mail om de aanmelding te bevestigen en om je inloggegevens aan te maken. Het kan zijn dat het even duurt voordat je deze mail ontvangt en ook kan het zijn dat deze mail in de map ‘ongewenst’ of ‘spam’ staat.

7. Let goed op de beschrijving waar het wachtwoord aan moet voldoen en log vervolgens in.

 

STAP 2: BUDGET PLAATSEN

1. Voordat de woningen online geplaatst kunnen worden, is het noodzakelijk om het saldo op te waarderen. Het opwaarderen kan in stappen van 250 credits. Alle tarieven zijn excl. BTW. Klik hier voor een volledig overzicht van de producten. 

2. Maak een keuze om credits op te waarderen: 250, 500, 750, 1000, 1250 of 1500 credits en klik vervolgens op opwaarderen. Kies een betaalmethode en doe de betaling online via het betaalsysteem Mollie. Het aantal aangekochte credits zal nu bij saldo en rechtsboven in het dashboard weergegeven worden.

 

STAP 3: PLAATS JE WONINGEN

1. Om woningen handmatig online te plaatsen ga je naar Woningmanager. Vervolgens klik je rechtsonder in het scherm op de blauwe button + om een woning toe te voegen.

2. Gebruik goede foto’s en vul alles volledig in om de response te verhogen.

3. Let op! Vergeet geen vinkje te zetten of de getoonde locatie op de kaart juist is anders is het opslaan van de woning niet mogelijk.

4. Kies daarna voor “Woning gelijk online zetten” en klik eventueel voor extra promotiemogelijkheden. Klik vervolgens op woning opslaan.  

5. Om een woning aan te passen, ga je naar woningmanager en bij de desbetreffende woning klik je rechts op het potloodje. Vergeet na de wijzigingen de woning niet op te slaan.

6. Uiteraard is het mogelijk om woningen via een XML-koppeling te importeren. Ga naar de menu item XML importeren en kies daar de Provider en plak te URL en klik vervolgens op opslaan. Voor het koppelen van een XML brengen wij eenmalig 90 credits in rekening. Deze kosten worden automatisch in rekening gebracht.

 

STAP 4: LEADS ONTVANGEN

1. Als je een aanvraag ontvangt, ontvang je hierover een bericht per email. Daarnaast vind je in leadmanager een overzicht van alle leads. 

2. Misbruik melden. Wanneer er opgemerkt wordt dat een lead een test aanvraag of spam is, dan kan er misbruik worden gemeld. De lead zal dan door ons geïnspecteerd worden en er zal dan besloten worden of de lead wel of niet gecrediteerd wordt.

 

STAP 5: WONING VERKOCHT

Van harte gefeliciteerd met de verkoop van je woning! De woning verwijderen is mogelijk door in woningmanager op de prullenbak te klikken. De woning is nu definitief van de website.

 

STAP 6: EXPOSANTENLIJST - PROFIEL WEERGAVE

In de exposantenlijst worden de exposanten die een bedrijfsprofiel hebben weergegeven. Dit is te zien door de blauwe bedrijfsprofiel balk en met een link achter het bedrijfslogo. Op dit bedrijfsprofiel kunnen bezoekers zien op welke edities zij jou kunnen bezoeken, een afspraak maken op de beurs, algemene bedrijfsinformatie inzien (die je zelf kan wijzigen), je eigen aanbod direct bekijken en natuurlijk met jullie contact opnemen. Klik hier voor een voorbeeld van een volledig bedrijfsprofiel.

 

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

 

Contactformulier

 
 

Contactgegevens

Fairs Consult BV
Schoudermantel 9
3981 AE Bunnik
T +31(0)30 888 78 77
E info@fairsconsult.com

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden