Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Een huis kopen aan de Costa Calida,

genieten in een prachtige regio

Voor wie een huis wil kopen aan de Costa Blanca maar het toch graag iets minder toeristisch wil is de De Costa Calida een goede optie. Een huis kopen aan de Costa Calida is een goed en over het algemeen iets voordeliger alternatief voor de Costa Blanca. Zeker ten opzichte van de het Noorden van de Costa Blanca zijn de prijzen erg interessant. 

Geografisch ligt de Costa Calida ten zuiden van de Costa Blanca en ten noorden van de Costa Dorada. Belangrijke steden in de buurt zijn de havenstad Cartagena en natuurlijk de stad Murcia. Populaire plaatsen om een huis te kopen aan de Costa Calida zijn onder andere; San Pedro del Pinatar, San Javier en Los Alcázares.

Een huis kopen aan de Costa Calida, waar begin ik?

Er zijn volop huizen te koop aan de Costa Calida. Zowel bestaand huizen, maar ook veel nieuwbouw. Voor wie een huis wil kopen aan de Costa Calida is het belangrijk dat je eerst even een wensenlijst maakt. Denk er goed over na welk type woning je wilt gaan kopen. Een vrijstaande woning een Townhouse of misschien wel dat prachtige appartement met zeezicht. Ook de ligging is niet onbelangrijk; moet het aan zee liggen, wil je wonen aan een golfbaan of kies je voor je het iets voordelige binnenland. Daarnaast is er natuurlijk nog het budget dat je beschikbaar hebt om een huis te kopen in Spanje.

Een huis kopen aan de Costa Calida als investering

Een vakantiehuis kopen in Spanje is natuurlijk heerlijk om zelf van te genieten. Maar wat is er nou mooier als je er ook nog een mooi rendement mee maakt. Hiervoor moet je het huis wel te huur aanbieden. Jaarlijks huren duizenden Nederlanders een vakantiewoning in Spanje. Dus vraag is er genoeg.

Een prachtig huis kopen aan de Costa Calida

Laat je goed informeren voordat je een huis koopt in Spanje

Naast dat je zelf goed moet nadenken over je droomhuis is het ook belangrijk je goed in te lezen. Op deze website en op internet is voldoende informatie te vinden over het kopen van een huis in Spanje. Ook op de Second Home Beurs kun je terecht met je vragen bij een van de vele makelaars met Spaans vastgoed. Daarnaast is er nog een interessant seminar programma met meerdere lezingen over het kopen van een huis in Spanje.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden