Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Huis kopen Egypte

Genieten van een vakantiehuis in Egypte

Huis kopen Egypte

Als je de naam Egypte nog maar hoort vallen denk je al meteen aan de rijke geschiedenis en aan prachtige vakanties. Is het niet? Maar, wist je ook dat een tweede huis kopen in Egypte meer en meer in trek is bij mensen die op zoek zijn naar een vakantiewoning in een zonnige bestemming?

Waarom een huis kopen in Egypte?

Er zijn meerdere redenen waarom een huis kopen in Egypte een zeer goede investering is. Eerst en vooral kunnen we zeggen dat de woningen er relatief goedkoop zijn. Zo vind je er al een appartement, met 1 slaapkamer, voor 25.000 euro. En dan spreken we niet over een afgelegen dorp. Nee, het gaat hier wel degelijk over het kopen van een appartement in Hurghada. Bovendien betaald u slechts 3% belasting bovenop de aanschafwaarde.

En er is meer goed nieuws! Het levensonderhoud is er vele malen goedkoper dan in Nederland. Dit is dus interessant voor als je meerdere malen per jaar naar Egypte wil reizen om zelf van je woning te genieten. 

Een huis kopen in Egypte, bekijk het aanbod

Huis kopen in Egypte om te verhuren

Wil je ook genieten van het aantrekkelijke verhuurrendement? Dan is het belangrijk om ook rekening te houden met de eisen van potentiële huurders. Zo is de bereikbaarheid alvast één van de belangrijke aspecten waarmee je rekening dient te houden voordat je een vakantiehuis gaat kopen

Wil je meer weten over een recreatiewoning te koop in Egypte? Kom dan op Second Home Beurs eens praten met onze vastgoedexperts die gespecialiseerd zijn in Egyptisch vastgoed.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden