Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Huis kopen Macedonië

Wonen in Zuidoost-Europa

Een tweede huis kopen in Macedonië is een echte aanrader. Dit nog redelijk onontdekte land is een heerlijk plek om keer op keer vakantie te vieren. Macedonië heeft namelijk veel meer te bieden dan alleen wat stranden.

Waarom een huis kopen in Macedonië?

Een huis kopen in Macedonië heeft veel voordelen. Er is namelijk nog niet enorm veel toerisme in het land, waardoor je er perfect tot rust kan komen. De temperatuur in Macedonië is in de zomer gemiddeld zo’n 25℃. Een aangename temperatuur om ook nog activiteiten te kunnen ondernemen. Daarnaast kan je in Macedonië ook terecht voor een skivakantie. Dat is iets wat waarschijnlijk een hoop mensen niet weten. Geen lange rijen bij de pistes, maar heerlijk onbezorgd naar beneden glijden. Om in Macedonië te komen ben je ook niet lang bezig. Een vlucht vanaf Schiphol duurt slechts twee uurtjes. Je komt dan aan in de hoofdstad Skopje. Het eten in Macedonië is ook erg lekker. Er wordt veel vlees gegeten, maar voor de vegetariërs is er ook voldoende keuze. Wanneer je in Macedonië bent moet je het plaatsje Ohrid bezoeken. Dit prachtige dorp heeft geplaveide straatjes, rode terracotta daken, buitencafés en een kristalhelder meer met bergen op de achtergrond. Daarnaast is Macedonië heel betaalbaar. Voor een maaltijd betaal je maximaal 10 euro in een restaurant. 

Een huis kopen in Macedonië, bekijk het volledige aanbod.

Hoe zit het met de huizen te koop in Macedonië?

Ondanks dat Macedonië niet bijzonder groot is, is er wel sprake van het nodige woningaanbod. Zo kan je in Macedonië vooral terecht voor een appartement. Op de website van Second Home kan je in alle rust door het woningaanbod in Macedonië scrollen, om jouw droomwoning te vinden.

Laat je informeren over het kopen van een huis in Macedonië?

Een vakantiehuis kopen aan de andere kant van Europa, kan het wel eens lastig zijn om alles duidelijk op een rijtje te krijgen. Hoe zit het namelijk met de regels qua hypotheek in Macedonië? Op de beurs van Second Home kan jij terecht bij makelaars uit Macedonië. Zij kunnen jou vertellen over de mogelijkheden en bieden hulp bij jouw zoektocht. 


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden