Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Koophuis Frankrijk:

Een huis kopen in la douce France

Je eigen appartement, villa of gite in een mooie regio in Frankrijk. Frankrijk is al jaren een populaire vakantiebestemming, maar ook een huis kopen in Frankrijk is populair. Frankrijk bij 1 van de populaire landen samen met Spanje, Portugal en Oostenrijk.  

Een koophuis in Frankrijk waar begin ik?

Een vakantiehuis kopen in Frankrijk is niet moeilijk, wel is het belangrijk dat je je goed laat informeren en dat je er zelf goed over nadenkt waar het huis aan moet voldoen. Dit alles begint natuurlijk met waar je droom koophuis in Frankrijk moet staan. Frankrijk heeft een verscheidenheid aan regio’s. Kies je voor een huis in de zon, aan de kust of in de sneeuw. Naast de regio is uiteraard je budget ook alles bepalend voor de keuze die je maakt om een huis te kopen in Frankrijk.

Een koophuis in Frankrijk voor de verhuur

Naast de regio en het type woning is het doel van de aankoop ook erg belangrijk. Wil je het koophuis bijvoorbeeld alleen zelf gebruiken? Of ga je het misschien ook verhuren. En als je het dan gaat verhuren, is er dan een doel om zoveel mogelijk rendement te maken. Zeker wanneer je van plan bent om een in Frankrijk een vakantiewoning te kopen met het doel om rendement te maken is het belangrijk goed te kijken naar het type woning en de regio. Mensen die vakantiehuis willen huren hebben immers ook zo hun voorkeuren voor een vakantiehuis in Frankrijk. 

een koophuis kopen in Frankrijk, bekijk het aanbod

Een koophuis in Frankrijk, laat je informeren

Als je dan uiteindelijk de beslissing hebt genomen om een recreatiewoning in Frankrijk te kopen, laat je dan goed voorlichten. Lees artikelen op internet, bezoek een van de seminars op de Second Home Beurs of maak een afspraak met een van de aanwezige makelaars. Zij kunnen je alles vertellen en zorgen ervoor dat jouw koophuis ook je droomhuis


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden