Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Huis kopen Kroatië

Wonen aan de Adriatische Zee

Een vakantiehuis kopen in Kroatië is gegarandeerd een goede aankoop. Kroatië is namelijk een heerlijk vakantieland met veel mogelijkheden. Daarnaast is het minder toeristisch dan landen als Spanje en Frankrijk. Dus als je echt lekker wil relaxen is Kroatië zeker een land om te overwegen. 

Wat maakt Kroatië zo’n geschikt land voor een vakantiewoning?

Kroatië is veel meer dan een ‘Balkanland’. Het is een land met heerlijk eten, een gastvrije cultuur en prachtige bezienswaardigheden. Zo kan je prachtig wonen in steden als Split, Porec, Istrie en Pula. Als je vaker in Kroatië komt is het ook leuk om te eilandhoppen. Kroatië heeft namelijk meer dan 1.000(!) eilanden. Ook het leven in Kroatië is een stuk goedkoper dan in Nederland. Wat ook leuk aan Kroatië is, is dat iedere regio een eigen specifiek keuken heeft. In de ene regio eten ze bijvoorbeeld veel meer visgerechten. In de andere regio is vlees juist weer het meest voorkomend. Waar je ook komt in Kroatië, je zal altijd een lekker bord eten voorgeschoteld krijgen.

Een huis kopen voor eigen gebruik, of toch verhuren?

Ben je op zoek naar een vrijstaande woning of juist naar een appartement? In Kroatië is er een breed aanbod aan woningen. Een tweede woning in Kroatië kan een plek zijn om alle drukte even te ontvluchten, of een manier om wat extra’s te verdienen. Bij een tweede huis kopen om te verhuren is het belangrijk dat je rekening houdt met de behoeftes van de huurder. De locatie en activiteiten in de buurt zijn hier vaak doorslaggevend voor. Wanneer je een huis voor eigen gebruik koopt, zijn alleen jouw behoeftes en die van je partner belangrijk.

een huis kopen in Kroatië, bekijk het volledige aanbod.

Laat je informeren over het kopen van een huis in Kroatië

In Kroatië gelden natuurlijk andere regels op het gebied van vastgoed kopen dan in Nederland. Om te voorkomen dat jij tegen problemen aanloopt met het kopen van een tweede huis in Kroatië kun je verschillende makelaars op de beurs van Second Home spreken. Deze Kroatische of Nederlandse makelaars kunnen jou helpen bij de zoektocht naar een tweede huis in Kroatië. Zij kunnen jou meer vertellen over bijvoorbeeld de wetgeving in bepaalde regio’s. Kijk op de website van Second Home naar het aanbod recreatiewoningen te koop in Kroatië en maak een afspraak met een van de aanbieders op de beurs.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden