Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Huis kopen Noorwegen

Wonen onder het Noorderlicht

Een tweede huis kopen in Noorwegen is voor de echte avonturiers. Noorwegen laat je zien hoe mooi de natuur kan zijn. Ga eropuit en aanschouw het bekende Noorderlicht wanneer je weer terugkomt bij je woning. 

Waarom een huis kopen in Noorwegen?

Als je besluit een vakantiehuis te kopen in Noorwegen heb je in ieder geval één zekerheid. Er is meer dan genoeg ruimte in dit dunbevolkte land. Voor veel mensen is de voornaamste reden om Noorwegen te bezoeken de natuur. Noorwegen heeft eindeloze landschappen waar je de mooiste tochten kan maken. Maak bijvoorbeeld de wandeltocht naar Trolltunga. Dit is misschien wel de bekendste wandeltocht van Noorwegen. Na deze lange klim heb je uiteindelijk een uitzicht waar je alleen maar over durft te dromen. Het is dus echt een land waar je buiten actief kan doen. Even geen zin om te wandelen, maar wel veel willen zien? Maak dan een van de mooiste autoritten op de planeet. We hebben het hier over de Atlantic Road. Deze unieke weg bereik je het beste vanaf het pittoreske Kristiansund en verbindt Averøy met het vasteland via een reeks eilandjes en indrukwekkende bruggen. Wat wel belangrijk is om te weten is dat Noorwegen een relatief duur land is. De standaard uitgaven liggen hoger dan in Nederland. 

Een huis kopen in Noorwegen, waar begin ik? 

Het kopen van een huis in Noorwegen is niet moeilijk. Toch is het belangrijk dat je eerst voor jezelf een aantal zaken op een rijtje zet voordat je overgaat tot het kopen van een huis in Noorwegen. Zo moet je jezelf de vraag stellen welke type woning je wilt kopen in Noorwegen. Een vrijstaande woning, appartement of bijvoorbeeld een chalet. Ook de regio en het doel van de aankoop zijn erg belangrijk. Dit alles hangt natuurlijk ook samen met het budget dat er is om een huis te kopen in Noorwegen. Voor €200.000 euro staan vrijstaande recreatiewoningen te koop in Noorwegen. heb je al een vrijstaande woning in Noorwegen.

Een huis kopen in Noorwegen, bekijk het volledige aanbod.

Een huis kopen in Noorwegen, laat je informeren

Zoals eerder aangegeven is een vakantiehuis kopen in Noorwegen niet moeilijk. Toch is het wel belangrijk dat je jezelf goed inleest en laat informeren voordat je het huis koopt. Op het internet kan je al veel relevante informatie vinden. Maar voor de echte inhoudelijke vragen over de financiering kan je het beste naar de Second Home Beurs komen. Daar zijn er uiteraard diverse makelaars aanwezig die al je vragen kunnen beantwoorden over het kopen van een huis in Noorwegen.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden