Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Huis kopen Sardinië

Wonen op een kleurrijk eiland

Een vakantiehuis kopen op Sardinië is een goede investering als je er even tussenuit wil. Het eiland Sardinië bij Italië is een unieke vakantiebestemming met idyllische stranden, intieme met het blauwste zeewater van heel Europa. 

Een huis kopen op Sardinië: waar begin ik

Een tweede huis kopen op Sardinië is een grote stap die vaak samen gaat met een grote som geld. Daarom is het heel belangrijk om eerst een goede wensenlijst te maken. Waar moet het huis dat ik op Sardinië wil kopen aan voldoen? Denk hierbij eerst aan de regio. Sardinië is namelijk ongeveer even groot als Nederland. Iedere regio heeft zijn voordelen, nadelen en charme. Wil je een woning aan zee kopen of juist meer landinwaarts?

Welk type huis wil ik kopen op Sardinië

Naast de regio is het belangrijk een keuze maken omtrent het type huis. Ben je opzoek naar een appartement een villa of een opknapper op het platteland. Een andere belangrijke vraag die hier bij komt kijken is de vraag met welk doel je de recreatiewoning gaat kopen. Gaat het puur voor gebruik in eigen vakanties, wil je er misschien wel permanent gaan wonen. Of koop je het huis op Sardinië voor het rendement. Als dit laatste het geval is, is het ook belangrijk om uit te zoeken wat potentiële huurders zoeken. Uiteindelijk wil je het huis dan zoveel mogelijk verhuren. Eigenschappen van het huis zullen dan dus moeten aansluiten op wensen van huurders. 

Een huis kopen op Sardinië, bekijk het volledige aanbod.

Informatie over een huis kopen op Sardinië

Zoals eerder gezegd is informatie erg belangrijk. Zoek op deze website of elders op internet naar relevante content omtrent de het kopen van een huis op Sardinië. Hoe ziet het aankoopproces eruit? Zijn er extra kosten bij de aankoop? En niet onbelangrijk; welke belastingen moet ik betalen. 

Antwoord op deze vragen kun je vinden op internet, maar ook zijn er dagelijks diverse seminars op de Second Home Beurs over de aankoop van een huis op Sardinië. Ook zijn er diverse makelaars en experts aanwezig om al je vragen te beantwoorden.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden