Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Vakantiehuis kopen Zeeland

Genieten van een vakantiehuis op Hollandse bodem

Een vakantiehuis kopen in Zeeland is ideaal als je lekker in Nederland wil blijven. Zo de auto in en geen gedoe met vliegen en een andere taal spreken. De zomers in Nederland worden ook steeds beter, waardoor naar een vakantiehuis in Zeeland een goede optie is. Je kan goed tot rust komen in een van de mooiste provincies van Nederland. Dus laat jezelf verrassen door wat Zeeland te bieden heeft.

Voordelen van een vakantiehuis in Zeeland

Zeeland is een rustige provincie waar een hele hoop te doen is. Er zijn prachtige stranden en ongerepte natuurgebieden waar gewandeld en gefietst kan worden. Daarnaast heeft Zeeland ook een paar authentieke steden, zoals Middelburg, Vlissingen en Goes. Ga er op uit en ontdek de rijke historie van deze plekken. Wat Zeeland verder aantrekkelijk maakt is de ruimte. Een (losstaand) huis met grote tuin is in Zeeland geen probleem. De Zeeuwse grond is namelijk goedkoper dan in de Randstad, waardoor je meer krijgt voor je geld. Wat ook scheelt is dat je te maken hebt met de vertrouwde Nederlandse regel en wetgeving.

Eigen vakantiehuis kopen in Zeeland

Woon je het liefst afgelegen aan de kust of wil je wat meer reuring door in de buurt van een van de steden te wonen? Of het nou gaat om een losstaand huis, een appartement of recreatiewoning, Zeeland heeft het allemaal. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij een tweede huis wil kopen dat je ook kan verhuren. De mogelijkheden in Zeeland zijn eindeloos, dus ga direct op zoek.

Een vakantiehuis in Zeeland kopen, bekijk het volledige aanbod

Laat je informeren over het kopen van een vakantiewoning 

Door de vele mogelijkheden is Zeeland is het misschien fijn om met iemand in gesprek te gaan die u kan helpen bij het maken van een keuze. Op de Second Home Beurs staan meerdere Nederlandse makelaars met recreatiewoningen te koop in Zeeland. Zij kennen de provincie goed en kunnen helpen met het vinden van een vakantiewoning die aan al jouw eisen voldoet. 


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden